Slove Muscelene 2019

 

Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare în Informatică – ICI București, Biblioteca Centrală Universitară „Carol I“ din București, Asociația DigiLib Muscel și Biblioteca Municipală „Ion Barbu“, cu sprijinul Primăriei Câmpulung Muscel, a organizat în zilele de 18-19 iulie 2019 la Câmpulung Muscel, a XI-a ediție a simpozionului „Slove Muscelene“. Tema principală a simpozionului a fost „Securitatea informației digitale în secolul XXI“.

Manifestarea s-a desfășurat sub înaltul patronaj al Academiei Oamenilor de Știință din România.

Evenimentul se desfășoară întotdeauna în perioada zilelor Câmpulungului, în jurul datei de 20 iulie, de ziua Sf. Ilie ocrotitorul orașului și  constituie o autentică sărbătoare științifică și culturală, atât prin prestigiul participanților, cât și prin calitatea lucrărilor științifice prezentate.

La manifestare au participat reprezentanți ai Academiei Oamenilor de Știință din România, Ministerului Culturii și Identității Naționale, Ministerul Cercetării și Inovării, Ministerul Comunicațiilor și Societății Informaționale, reprezentanți ai administrației locale, specialiști ai mediului academic și de cercetare, specialiști din instituții de învățământ și cultură.

Lucrările simpozionului vor fi publicate pe site-ul manifestării și în Revista Română de Informatică.

Programul simpozionului poate fi descărcat aici.

Slove Muscelene a ajuns la ediția XI – o dezbatere profesională despre viitorul educației | DCNews

MuscelTv Campulung – Zilele Municipiului Câmpulung au debutat cu un simpozion național ce a adus în municipiul nostru cele mai importante personalități din domeniul biblioteconomiei și informaticii. Simpozionul Slove Muscelene a ajuns la a XI-a ediție, tema dezbaterilor din acest an fiind securitatea informației digitale în secolul XXI.

 

Caută informații în website

Register For This Site

Registration confirmation will be e-mailed to you.